Kleine beurt bij Vakgarage Gielen in Heythuysen

Bij Vakgarage Gielen wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Gielen niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Gielen voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Heythuysen altijd langs Vakgarage Gielen om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Heythuysen? Kom dan langs Stationsstraat 31 in Heythuysen (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragegielen.nl of bel naar 0475-498700.

Contactgegevens

Vakgarage Gielen
Stationsstraat 31
6093 BJ Heythuysen

tel.: 0475-498700
mail: info@vakgaragegielen.nl